Bell hypoallergenic kozmetika

Kategorija:

Opis

Hipoalergena kozmetika je posebna skupina kozmetičnih izdelkov, pri katerih sestava, formulacija in način priprave zmanjšujejo nevarnost alergičnih reakcij, hkrati pa dosegajo popoln kozmetični učinek. Takšni izdelki so običajno brez vonja in brez aditivov nepotrebnih surovin.

Hipoalergenski izdelki se posebej priporočajo ljudem, ki imajo občutljivo in razdražljivo kožo ter občutljive oči.

Bell Hypoallergenic dekorativna kozmetika je posebna linija znamke Bell Cosmetics, razvita in testirana pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Vsebuje visoko kakovostne izdelke za obraz, oči, usta in nohte, ki ne vsebujejo dišav.

Med izdelki za obraz boste našli podlage in pudre, rdečila, korektorje in osvetljevalce. V asortimanu najdete tudi zelo iskane BB in CC kreme.

Posebna linija za oči omogoča uporabo izdelkov tudi za tiste, ki nosite kontaktne leče in očala oziroma imate občutljive oči. Med izdelki te kategorije boste lahko izbirali med več različicami maskarami, svinčniki, senčili in podlagami za veke. Priporočeno s strani oftalmologov!

Šminka je najboljša prijateljica vsake ženske, zato tu možnosti izbire res ne manjka. V kolikor vam je ljubši gloss ali sijaj za ustnice, vam tudi tu Bell Hypoallergenic nudi pestro izbiro barvnih nians.

Linija za nohte vsebuje tako izdelke za nego nohtov kot lake različnih barv za vse priložnosti. Na voljo so tudi laki za french manikuro.

Za odstranjevanje ličil vam Bell Hypoallergenic ponuja hipoalergenski micelarni odstranjevalec, odstranjevalec v gelu in dvofazni odstranjevalec vodoodpornih ličil.

Bell Hypoallergenic je letošnja prejemnica prestižne nagrade Prix de beaute Cosmopolitan 2015!

IZDELKI NISO TESTIRANI NA ŽIVALIH!