Wellion Mesh inhalator

89,00

Opis

Wellion Mesh inhalator deluje s posebno tehnologijo mrežice in omogoča dihalno terapijo kjerkoli in kadarkoli.

Prednosti pripomočka

  • posebna MESH tehnologija
  • preprosta uporaba
  • prenosljiv
  • tiho delovanje

Delovanje inhalatorja Wellion Mesh

Uporaba inhalatorja se svetuje ob različnih prehladnih obolenjih in težavah z dihanjem. Oblika terapije z vdihovanjem meglice se pogosto uporablja tako za zdravljenje akutnih kot tudi kroničnih bolezni dihal. Vedno več ljudi se odloči za nakup inhalatorja, da lahko dihalno terapijo izvajajo kar v udobju svojega doma. Izjemno preprosto uporabo omogoča tudi Wellion Mesh inhalator. Gre za prenosljiv inhalator, ki ga lahko po potrebi uporabite kjerkoli in kadarkoli.

Ta priročen medicinski pripomoček je namreč izdelan za domačo uporabo in učinkovito dihalno/aerosolno terapijo. Je izredno lahek in priročen. Ob sledenju podrobim navodilom, ki so priložena napravi, bo uporaba res enostavna. Uporabite ga lahko za razprševanje tekočin ali zdravil za delovanje na dihalne poti.

V inhalatorju je nameščena majhna kovinska ploščica, ki ima veliko mikroskopskih luknjic. To pomaga, da je inhalacija veliko bolj učinkovita in hkrati tudi bolj prijetna za uporabnika. Če ste imeli z ostalimi inhalatorji neprijetne izkušnje, bo ta inhalator deloval drugače.

Tekoče zdravilo se namreč brez težav prebije skozi gosto mrežico. Ker je premikanje zdravila izredno hitro, to ustvari vidno meglico, ki je pravzaprav polna aerosolnih kapljic. Te pa lahko pacient izredno preprosto inhalira.

Velika prednost tega inhalatorja je torej prenosljivost. Njegova majhna velikost in zmogljiva litij-titanova polnilna baterija, omogočata delovanje kjerkoli in kadarkoli.

Inhalator je pri samem delovanju tudi izredno tih (< 40 dB). Tako tiho delovanje namreč omogoča posebna MESH tehnologija, ki aerosole proizvaja izredno tiho. Ker je delovanje naprave res skrbno načrtovano, lahko napravo držite v kateremkoli položaju oziroma pod različnimi koti. Možna je tudi uporaba med ležanjem.

Uporaba inhalatorja

Pred uporabo natančno preberite priložena navodila.

Najprej namestite posodico za zdravila, ki ste jo napolnili z ustreznim preparatom. Nato na adapter položite masko ali ustnik.

Ko pripravite napravo, inhalator rahlo nagnite, da se vibrajoči element potopi v zdravilo. Napravo lahko nato nemoteno uporabljate pod katerim koli nagibom.

Če uporabljate ustnik, ga vstavite v usta, masko pa namestite čez usta in nos. Pritisnite na gumb in vdihnite meglico. Ko končate z vdihovanjem napravo izklopite.

Po vsaki uporabi je potrebno napravo temeljito očistit.

Vsebina kompleta:

1x glavna enota,

1x vsebnik za zdravila,

2x maska,

1x nastavek za usta,

1x USB kabel,

1x navodila za uporabo