CORAILLE POČIVALNI VOZIČEK, STOL

950,00

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Poseben negovalni voziček za prevoz ljudi in večjo mobilnost ter udobje. Znamke Vermeiren

Model Coraille je počivalni stol za notranjo in zunanjo uporabo s 4 kolesi: 2 velikima zadnjima in 2 manjšima sprednjima kolesoma. Enodelna plošča za noge je nameščena na vzmet, na voljo pa so tudi ločeni nasloni za noge. Nosilnost do 120 kg
Zelo udoben voziček, ki stabilizira glavo in hrbet, različica XXL je primerna za težo uporabnika do 150 kg na transportnem podvozju (doplačilo 200 eur). Opremljen je z udobnim oblazinjenjem iz različnih materialov glede na individualne želje uporabnika. Opora za noge z nastavljivim kotom naklona do nivoja s stransko zaščito, vzglavnikom, varnostnimi pasovi.

Prednost je možnost prilagajanja naklona naslonjala in sedeža. Vse nastavitve potekajo gladko s pomočjo hidravličnih cilindrov.

V standardni izvedbi je opremljen z leseno terapevtsko mizo s polkrožnim izrezom, štiri točkovnim pasom, nožno zavoro zadaj in ​​vzglavnikom. Miza se odmakne v stran.

Barva oblazinjenja

Barva okvirja

Po naročilu. Cena velja z standardno opremo (odmična in snemljiva mizica, nastavljiv hrbtni naslon in sedež, zavore, varnostni pas 2x)!!

Izberite širino sedeža: 38cm, 40 cm, 42 cm, 44 cm in 48 cm

Coraille XXL ekstra širina 55 cm ali 60 cm doplačilo 200,00 eur