O podjetju

FJF ŠKRILEC je trgovsko in storitveno podjetje s trgovsko-blagovno znamko ORFAM. Podjetje ima dolgoletno tradicijo, saj je bilo ustanovljeno že leta 1992. Ukvarjamo se s trgovino na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki in s servisom medicinsko-tehničnih pripomočkov. Že od leta 1993 dalje je podjetje vpisano v register dobaviteljev medicinskih pripomočkov.

Sedež podjetja je v Murski Soboti. Poslovne enote pa so: Murska Sobota, Bolnišnica Rakičan Murska Sobota, Ptuj, Gornja Radgona.
Poslovne enote so specializirane trgovine z zdravili, medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, pa tudi servisi za medicinsko-tehnične pripomočke, za individualne prilagoditve in strokovno svetovanje.
V Murski Soboti pa je tudi možna izposoja tehničnih pripomočkov za ZZZS, Območna enota Murska Sobota.

Sodelujemo z mnogimi dobavitelji, da bi lahko strankam nudili širok in kvaliteten izbor artiklov. Pri nas najdete izdelke podjetij kot Protrade, Kopitarna, Helpy, Hartmann, Simps, Medprotect, Medigo, Bauerfind, Orbico, Roche, Bayern, Favn in še mnoga druga.

Smo pa tudi ekskluzivni zastopniki v Sloveniji za podjetji VERMEIREN (medicinsko-tehnični pripomočki za lažje ležanje, sedenje in gibanje, invalidski vozički in počivalniki, toaletni stoli, hodulje, negovalne postelje na elektro-motorni pogon, itd)in KURY lahki in ultra lahki invalidski vozički.

V vseh poslovnih enotah se trudimo, da bi naše stranke našle najlažjo pot do zdravja zase in za svoje bližnje. Prav tako z veseljem svetujemo in odgovarjamo na vprašanja, v servisih pa naredimo vse, da bi uporabnikom naših servisnih storitev njihovo težavo najhitreje in na najbolj kvaliteten način rešili.

ORFAM_jpg1