Zastopstva

Zastopstvo Vermeiren

Podjetje VERMEIREN, Belgija

Začetki segajo v leto 1957, ko se je v kraju Brederodestraat blizu Antwerpna ustanovilo podjetje »G’VERMEIREN – ortopedija, invalidski vozički in pohištveni stoli«. Že takrat so dajali velik poudarek na to, da je vsak uporabnik dobil invalidski voziček posebej prilagojen njemu samemu. To načelo se je ohranilo do danes in je osnova uspeha podjetja VERMEIREN.

Podjetje je najprej delovalo v Belgiji, zaradi uspeha pa je hitro moralo povečati proizvodnjo. Kmalu so začeli prodajati tudi v tujino. Leta 1972 se je podjetje preselilo v novo tovarno v industrijsko cono Bosduin v kraju Kalmthout, kjer so s proizvodnjo začeli leta 1973 in kjer so še danes.
Podjetje kmalu postane vodilno v proizvodnji invalidskih vozičkov na ročni in elektromotorni pogon. Prav tako začnejo z razvojem in proizvodnjo ostalih produktov za domačo oskrbo – še posebej specialnih ortopedskih postelj, ki se uporabljajo tudi v domovih za starejše in za izposojo.

Podjetje VERMEIREN se je v zadnjih letih začelo širiti tudi po svetu. Tako imajo sedaj svoje tovarne tudi na Poljskem in na Kitajskem. V podjetju je zaposlenih več kot 650 ljudi, ki skrbijo za visoko kvaliteto produktov, s katerimi skrbijo za dober ugled podjetja. V času kar podjetje obstaja je njihova paleta produktov narasla na več kot 1000 različnih modelov invalidskih vozičkov in več kot 500 različnih pripomočkov za oskrbo. Zaposleni v podjetju VERMEIREN so gonilna sila tega razvoja, ki skrbi za reševanje težav gibalno oviranim osebam.

Glavni proizvodi podjetja so:
–    vozički na ročni pogon 708, serija Eclips,…)
–    vozički na elektromotorni pogon (Forest, Squod,…)
–    počivalniki (Inovys,…)
–    skuterji Ceres
–    negovalne postelje na elektro-motorni pogon (Luna)
–    fotelji – počivalniki z dvigom
–    ostali proizvodi (hodulje, toaletni stoli, palice, rampe, tricikli, itd)

Več o podjetju na www.vermeiren.com.

Zastopstvo Kury

Kury, Češka

Proizvajalec lahkih invalidskih vozičkov z več kot 25 let izkušenj.

Več o podjetju na www.kury.cz

images