ELEKTRIČNI VOZIČEK TURIOS BASIC VERMEIREN

2.350,00

Barve okvirja

Wózek inwalidzki elektryczny TURIOS Vermeiren 9810752352 - Allegro.pl

Opis

TRAJNOST in ZANESLJIVOST. Belgijska kvaliteta

Edinstven električni invalidski voziček s pogonom na zadnja kolesa. Nov pristop k osnovni opremi, ki naj bi izpolnjeval osnovne zahteve uporabnika tako glede gibanja v zaprtih prostorih kot tudi v terenskih razmerah. Domet baterije je do 35 km. Hitrost od 6 do 10 km/h

ZA NOTRANJO IN ZUNANJO UPORABO

Pomembna je tudi vsestranskost opreme. Otroški voziček se v vseh okoliščinah obnaša učinkovito. Seveda je primarna funkcija premikanje. Učinkovitost pogonskega in krmilnega sistema je optimalna. Zaradi sodobnih motorjev in gonilnikov LINX je premikanje zunaj in znotraj gladko in varno.

Največja širina vozička je le 58 cm, kar pomeni, da se v ozkih hodnikih pri prehodu skozi ozka vrata voziček obnaša prosto. Hkrati pa inteligentne oblikovne rešitve in uporaba relativno zmogljivih 50 Ah baterij zagotavljajo gladko in stabilno vožnjo. Zaradi velike velikosti koles, tako spredaj kot zadaj (350 mm zadaj, 260 spredaj), se bo voziček učinkovito obnašal na realnem terenu, z nestabilnimi površinami, kot so pesek, trava, gramoz.

NASTAVLJIV.

Turios je prilagodljiv voziček. Lahko je opremljen s številnimi dodatnimi možnostmi. Vsak uporabnik se bo v vozičku počutil udobno in je lahko prepričan, da bo izpolnil njegova pričakovanja.

V standardni izvedbi je možno ročno spreminjati naklon naslonjala do 32°, sedeža pa do 6°. Opcijsko je Turio lahko opremljen z avtomatiko naslonjala in sedeža. Voziček je lahko opcijsko opremljen z motorji 450 W. Tako velika moč bo Turios naredila pravega borca ​​na terenu in bo povečala hitrost na 10 km/h.

Za povečanje učinkovitosti pogonskega sistema je lahko tovornjak opremljen s krmilnikom LINX.

Sistem LINX je najnovejša rešitev na področju električnega krmiljenja invalidskih vozičkov. Prilagodljiv sistem kompenzacije obremenitve. Neprekinjeno se odziva na obremenitev motorja neodvisno na vsakem kolesu. Kar ima za posledico ohranjanje stabilne vožnje po nestabilnih površinah, kot so trava, pesek, gramoz, preproge. Nenehno prilagajanje smeri vožnje s krmilno palčko je lahko moteče pri vožnji po takih površinah pri nizki hitrosti.

Cena velja za 38Ah in standardna oprema. Po naročilu.