HYALURONIC HAND CARE HRANILNE ROKAVICE

6,20

Kategorija:

Opis

1 Par Rokavic

“Specialist za roke”, Hyaluronic Nega Rok, je nova linija izdelkov Winter, namenjenih negi suhih, grobih in razpokanih rok.

Hranilne rokavice pomagajo nahraniti suho in grobo kožo rok, zahvaljujoč vsebnosti čiste uree, kokosa, karitejevega masla in “Rastlinskega kolagena”. Formula je obogatena s 7 vrstami hialuronske kisline.

Rokavice iz linije Hyaluronic Nega Rok izvajajo nežen piling, pomagajo pri odstranjevanju stare kože in kalusov. Zmehčajo obnohtno kožico in preprečujejo njeno odebelitev, pomagajo preprečiti znake staranja ter koži podarijo gladek, sijoč in svilnat videz.

Pakiranje izdelka: Vsebuje en par rokavic za enkratno uporabo za odrasle . Samo za zunanjo uporabo. Narejeno v Koreji

Navodila za uporabo:

  1. Umijte in posušite roke
  2. Rokavici ločite, tako da preprežete po sredinski ločnici
  3. Nadenite si rokavice
  4. Pustite delovati 15-20 minut. Nato rokavice snemite, ostanke izdelka pa vtrite do popolne absorpcije. Izpi¬ranje ni potrebno.

Opozorila: Pozorno preberite navodila za uporabo. Izdelka ne nanašajte na poškodovano, občutljivo, razdraženo ali prizadeto kožo. Hranite izven do¬sega otrok. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 12 let. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, oči dobro izperite pod tekoči vodo. Ne uporabljajte izdelka v primeru preobčutljivosti na eno ali več sestavin. V primeru močnega pekočega občutka ali srbeža takoj prenehajte z uporabo. Izdelek