TRIGO T VERMEIREN INVALIDSKI VOZIČEK

2.300,00

Barve

Dovoljeno tudi, če ni na zalogi

Opis

Popoln in vsestranski voziček za vsakodnevno aktivne ljudi. Izdelan iz aluminijaste cevi s trikotnim prečnim prerezom, krepi strukturo in jo naredi odporno na mehanske poškodbe, ki lahko nastanejo ob udarcu. Odlično razmerje med prilagodljivostjo in težo vozička. Otroški voziček ponuja velike možnosti individualne prilagoditve uporabniku in vse to ob relativno majhni teži.

Različica “T” je opremljena z odstranljivimi nasloni za noge. Izbira kota naslona za noge 70 °, 80 °, 90 ° vam bo omogočila, da izberete najprimernejši model za slog in pričakovanja določene osebe.

Edinstven adapter zadnjih koles omogoča širok razpon prilagajanja težišča od pasivnega do aktivnega in višine sedeža od tal. Najbolj zanimiva lastnost je nastavitev pregiba od 0° do 6°, kar je že standardna oprema.

Kompaktne dimenzije po zlaganju in majhna teža vozička. V osnovni izvedbi s širino sedeža 40 cm voziček s kolesi tehta 11,4 kg, po odstranitvi koles pa le 8,4 kg. To je zelo dober rezultat in je absolutno vodilni v kategoriji aktivnih zložljivih vozičkov.

Trpežen in vzdržljiv okvir, obsežna dodatna oprema, ogromen razpon širine in globine sedeža, različni profili okvirja omogočajo, da je voziček prilagojen individualnim zahtevam skoraj vsakega uporabnika.

Široka paleta barv novih obstojnih lakov in eloksiranih elementov bo zadovoljila okuse tudi zahtevnih uporabnikov in poskrbela za popoln videz.

Po naročilu. Cena velja z standardno opremo!!